petak, 3. lipnja 2011.

Jedna informacija za sve kreativce :)

Evo danas sam dobila email od cure koja namjerava otvoriti stranicu na kojoj bi se kreativci mogli besplatno registrirati, napraviti profil i prodavati svoje rukotvorine... Stranica je još u fazi izrade, a trebala bi krenuti oko 14.06. i zvala bi se woohoo.com. Imat će tri modela oglašavanja: ovaj koji sam vam spomenila besplatni, drugi koji će biti 69 kn i jedan malo ozbiljniji od 169 kn. Naravno detalje oglašavanja i ostalo nači ćete na samoj stranici kad profunkcionira... Cura je stranicu opisala kao kombinaciju Etsy-a, Zibbeta, Njuškala i Facebook-a. Moje mišljenje je da, ako ništa drugo :)), vrijedi pokušati... Kad ove neke okolne zemlje imaju slične stranice zašto je ne bi i mi imali - moglo bi nam mnogima pomoći, a mi ćemo stranici pomoći tako da ćemo postati njezini korisnici, jel tako? - tako je :))
Evo za sva pitanja obratite se andrei:    andrea.kucis@gmail.com , a ja objavim link kad stranica proradi!!!
Od mene za sada toliko 8)

p.s.( e u komentarima ostavite svoj komentar da li vam se sviđa cijela ideja oko te stranice) :)

Broj komentara: 9:

  1. Naravno da ću podržati ideju i kombinaciju spomenutih društvenih mreža.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jel mi se sviđa ideja?? Zvuči fenomenalno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Konačno! To se čeka! Svakako vrijedi pokušati, a ideja je odlična!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. ideja je super, samo ta cura se već mjesecima javlja kreativcima i stalno pomiče taj datum pokretanja stranice (kasni već nekoliko mjeseci s prvim datumom za koji sam čula) pa se nemam namjeru uključiti dok ne pokaže malo više ozbiljnosti u svom nastupu...

    OdgovoriIzbriši
  5. a ne znam šta bi ti rekla, pokreniti takvu stranicu nije nimalo lako i vjerojatno se može pojaviti masa problema pa možda zato odgađa, a ako se sprda sa nama neka ide njoj na dušu, ali možda na taj način neko ozbiljniji odlući takvo nešto napraviti,pa opet dobro :)
    Ali stvarno bi bilo vrime da hrvatska ima takvu stranicu, pa Srbija ima 2 za koje ja znam, mislim da čak i bosna ima pa zašto onda ne bi i mi...

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma super je ideja, a ja sam se čula s njom ima oko 2 mjeseca pa sam mislila da od toga neće ništa biti. Drago mi je da će ipak zaživjeti!!!

    OdgovoriIzbriši