ponedjeljak, 31. listopada 2011.

Vratija se Šime!!! :))


Evo nakon 5 dana opet sam u svom Splitu... ne mogu reć da mi nije bilo lipo, bilo je super ali ipak doma je lipše :)) Evo obećala sam slike sa sajma, pa ispunjavam obećanje ....tata napravija kufer za nakit, prvi put isproban i ja sam super zadovoljna :)

#1 mali dio udruge Dalmata...Mare (pletenina) i Monika (torbe)kad sam vidila ovu gitaru zaljubila sam se na prvi pogled, ah...  :) ne znam kako se zove autor (ako saznam javim) ali je premočna :))

jedan od ovih je moj...njam :)

... #2 mali dio udruge Dalmata... Lucija (slike) i Monika (torbe)

Broj komentara: 8:

 1. Lijepe slikice! Gitara je genijalana! Pozdrav! :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Super slike, vidi se da bilo lijepo, ugodno i super ste se provele.

  OdgovoriIzbriši
 3. jao, pa zeznula si me... napisala si 26-30.11. :-/... ajoooj, baš mi žao... a taman sam mislila kak bum dotad fino ozdravila i išla na sajam...ufufuf... drago mi je da si se dobro zabavila i da ti je bilo super, nadam se da si i dobro tržila i valjda bu skoro opet nekaj...

  OdgovoriIzbriši
 4. Prekrasno, mislim da je ta gitara bila i u varaždinu na Špancirfestu, a utor joj je neko iz Udruge veterana kreativaca, nešto takvo (ako je to ta, bilo je još sičnih na tu temu) pozz

  OdgovoriIzbriši
 5. dobre slicice!

  fashionableroad.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 6. Joooj marina oprosti... baš sam blesava, uopće nisam skužila da sam krivi datum napisala... :( da mislim da je gitara od nekog iz braniteljske zadruge, tu bude i jedan čovik šta radi nakit od vilica i žlica... ma svašta se moglo viditi na tom sajmu :)

  OdgovoriIzbriši
 7. baš nam nije suđeno da se upoznamo... a valjda bu još prilike ;)

  OdgovoriIzbriši