srijeda, 4. siječnja 2012.

Maturalne haljine

Evo polako se bliži vrijeme maturalnih zabava, i cure već traže haljine za tu prigodu... ne znam kako je vaša večer prošla ali moja nije bila ništa posebno, s obzirom da je bilo 300 ženskih i 5 muških hehehe :) ma sve u svemu bilo je dobro, a još bolja od moje je bila maturalna mog prijatelja kojem sam bila pratilja... u svakom slučaju imala sam sreću što mi je mama krojačica pa mi je ona šila haljinu (meni sreća, njoj pokora haha)... znam da većina cura nema takvu mamu... ali imaju nas :)
Dakle u našem malom ateljeu izrađujemo i maturalne haljine (između ostalog) pa eto ako nekome bude trebalo (a živi u blizini splita :)) neka svrati... dakle evo šta nudimo:
- prodaju gotovih haljina (na Facebook stranici Mitt-moda možete viditi većinu tih modela)
- dizajn i izradu nove haljine prilagođene vašim mjerama, stilu...
- te izradu haljine po vašoj zamisli, slici i sl.
Evo nekoliko modela iz ponude...





Nadam se da mi nećete zamjeriti što sam iskoristila blog za reklamu :))

4 komentara:

  1. Nećemo ti zamjeriti-meni je to aktualna tema jer imam maturanticu-ali u Zagrebu. Barem ćemo zajedno pogledati prijedloge.

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, da, Split (vjerojatno i splitsko-dalmatinska županija) specifičan po tome da su maturalne sad zimi, a ne na kraju školske godine :) Sjećam se toga jer sam zaslužujući tom terminu dobila na posudbu predivnu dugu haljinu od prijateljice Splićanke, šivanu po mjeri, a bile smo slične visine i građe :) Ova prva bi odlično stajala nekoj visokoj, ova treća nekoj tamnoj, a ova srednja nekoj sitnoj maturantici :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa blogovi između ostalog služe i tome. Priča ti je odlična, haljine još bolje a ja imam maturanticu. Ako ništa drugo bar će vidjeti prekrasne kreacije (na žalost predaleko si nam)
    Što više posla ti želim he he

    OdgovoriIzbriši
  4. šteta, nadam se da će mi posa kreniti pa da ću imati ispostave i u vašim krajevima hehe, u svakom slučaju hvala vam svima :))

    OdgovoriIzbriši