utorak, 25. listopada 2011.

Selim se u Zagreb :))

Naravno ne za stalno nego na 5 dana... evo o čemu se radi :) Od 26. - 30.11.2011.g. u Green Gold centru bit će održan Eko etno sajam . Nedavno smo osnovali udrugu kreativaca Dalmata i ovo će biti naše prvo zajedničko izlaganje, tako da se baš veselim :) Sa sobom naravno nosim i svoje Šinjorine, napravila sam dosta novih tako da sad ima više izbora, ima i novih šal-ogrlica i trakica za kosu ali i ostalog nakita. Osim tog poslovnog dijela, veselim se i šta ću viditi neke drage ljude, a najviše svoju tetku kod koje ću i spavat i koja će me morat trpit ovih 5 dana. :)
Evo i kako to izgleda kad serijski proizvodim Šinjorine :))





Eto volila bi, ako je neko iz Zagreba ili će tih par dana bit gori neka svrati da se upoznamo :)) Ako ne, kad dođem stavljam slike i pričam kako je bilo :) Do tada mah-mah :))

Broj komentara: 5:

  1. Čestitam i na još jednom eventu. Sretno i dobru zabavu, čekam slikice

    OdgovoriIzbriši
  2. Super se provedi i jedva čekam izvještaj kad se vratiš! Veliki pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  3. svečano obećajem da ću se potruditi doći mada nemam pojma gdje je taj GreenGold Centar :-/ i javim ti se svakako da se upoznamo konačno, a i hoću jednu šinjorinu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. hvala vam svima, marina to ti je u radničkoj cesti 50, viruj mi čak ni meni šta se ne snalazim po zagrebu nije problem nać, ajde ako budeš dolazila javi mi se na 095/906-7282 jer se plačaju ulaznice pa ću ja doć po tebe sa akreditacijom, i ja bi tebe volila upoznat :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Neka šinjorinice malo vide svita, vrime im je...vridan i dobar provod ti želim ;)!

    OdgovoriIzbriši